• vinosteak
  • vinosteak

Rezervasyon Yaptırmak İçin Lütfen Tıklayın.

Rezervasyon Yap

Hakkımızda

RESTORANIMIZIN TARİHÇESİ

Vino Steak House’ın bulunduğu bina 1937 yılında yapılmıştır. Binanın projesi ise aynı zamanda Anıtkabir’in de mimarı olan Emin Halid Onad’a aittir. Yıllar içinde sahipleri değişen ancak tarihi dokusu değişmeyen konak, son olarak Metin Kocabaş’ın işletmeciliğinde aslına sadık kalınarak restore edilmiş ve restoran olarak hizmete başlamıştır.


RESTORANIMIZ NE ZAMAN AÇILDI?

2013 yılı Nisan ayında Göztepe Bağdat Caddesi üzerinde açılan Vino, İstanbul’a yeni bir Steak House anlayışı getirdi. Geniş bir bahçesi ve keyifli bir terası bulunan restoranımız açık havada yemek yemeyi seven misafirlerimiz için küçük bir cennet. Arzu eden misafirlerimiz özel bir iç mimarisi ve tasarımı olan salonumuzu veya üst kattaki şık dekorasyonlu özel odaları tercih edebilirler.


BİZİ DİĞER STEAK HOUSELARDAN AYIRAN FARKLARIMIZ NELERDİR?

İsminden de anlaşılacağı üzere Vino’nun en iddialı olduğu konulardan biri geniş bir şarap menüsü ve uygun şarap fiyatları. 13 ülkeden 350 çeşide yakın şarap ve şampanyanın bulunduğu kav odamızdan Türkiye’nin en büyük şarap mağazaları zinciri Online mahzen raf fiyatları ile seçtiğiniz şaraplar için sadece 25 TL servis ücreti alınıyor.

Seçtiğiniz ister 25 liralık bir Sicilya şarabı olsun ister 3500 liralık bir Bordeaux şarabı olsun, servis ücreti değişmiyor.

Türkiye’nin her bölgesinden önde gelen şarap üreticilerinin yanı sıra butik bağların şarapları da kavımızda kendine yer buluyor. Misafirlerimizin bu geniş şarap kavından yaptıkları seçim esnasında online mahzen şarap uzmanları da müşterilerimize yardımcı oluyorlar.

Vino’nun bir diğer farkı da et yemekleri dışında birbirinden lezzetli risotto, pizza ve makarna çeşitlerini de menüsünde bulundurması.


MUTFAĞIMIZ

Türkiye’nin birçok bölgesinden özenle seçtiğimiz etleri, 30 ila 45 gün arasında kuru dinlendirme sistemi (Dry Aging) ile özel dolaplarda dinlendiriyor ve özel pişirme teknikleri ile misafirlerimize sunuyoruz. Bu sistemle pişirilen etlerimiz: Brooklyn Steak, New York Steak, Rib Eye Steak, Florentine Steak ve Porter House Steak. Bunun dışında yine restoranımızın spesyallerinden olan Kuzu Kafes ve Şato Bonfile şefimizin özel kesimi ve şovuyla masada kesilerek servis yapılıyor. Ayrıca restoranımızın girişindeki kasap bölümünde etlerimizin perakende satışı da mevcuttur.


MEKÂN KAÇ KİŞİLİK?

Yaklaşık 550 kişilik olan mekân 250 kişilik kapalı alana ve 300 kişilik açık alana sahiptir. Çam ağaçları altındaki çiçeklerle süslü ferah bahçemiz yaz akşamlarında eşsiz bir yemek keyfi sunar.


ODALARLA İLGİLİ BİLGİ

Vino Steak House’taki özel odalarımızda kendi evinizin atmosferinde gibi 10 kişiden 40 kişiye kadar özel toplantılar, kutlamalar ve aile yemekleri düzenlemek mümkündür.